A macskámat rajtakaptam fényképezkedni, ez normális?
Figyelt kérdés
Tükörbe pózolt a hálószobában, mikor rajta kaptam úgy csinált, mintha csak játszott volna a fényképezőgéppel.Utána én megnéztem a képeket rendes fotókat találtam benne róla.. Ez most mi?2013. szept. 16. 17:20
1/10 anonim válasza:
Lehet,hogy reklámfotózásra készűl.Nagy lové van a reklámszakmába.
Vagy kiteszi magát a napisz'rra.
2/10 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy ne tükörben fotózza magát, mert az ciki. Inkább kérjen meg valakit :)
3/10 anonim válasza:
Az ilyen cicák teszik fel a napi-ra.
Akkor mégsenem maneken a szentem.
4/10 anonim válasza:
kérdező, ne is törődj vele, előbb utóbb meg lehet szokni. az én cicám például állandóan megkérdeni, hogy átmehet-e Petiékhez kakilni..hát tudok mit csinálni? nem törődtem vele. múltkor például nokedlit szaggatott..a fene érti őket?!
6/10 anonim válasza:
Hááát,az olyan macskák,akik kiteszik magukat a napi-ra,szerintem is!
7/10 anonim válasza:
Miért, mi a baj ezzel? Neki is vannak jogai!
8/10 anonim válasza:
JajajaErről van szó.A macska is ember,vagy valami ilyesmi...
Amúgy leöltözve?
9/10 anonim válasza:
Borzasztó. Én egyik éjjel arra kelek, hogy égve van a konyhában a villany. Ki megyek megnézni és mit látok? A macskám tésztát nyújt. Egyre gyakrabban elő fordul. Pl.: Tegnap Makarónit csinált de az ebatta elsózte.
szerencsétlen egy állat mondhatom !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!