Az első Zombit mi harapta meg, hogy zombivá váljon?
Mer' úgy terjed nem?
Az Ablak-Zsiráf semmit nem ír,csak az"ördög" címszó volt benne.
A különleges tudakozó is egy nulla,de nem akarják visszaadni a hívás díjat se!
Nem csak harapással, hanem karmolással is terjed, sőt ha a sebünkhöz ér a zombi bármelyik testrésze, esetleg olyan tárgy, amelyhez a zombi hozzáért, akkor mi is elkaphatjuk.
Tehát nagyjából út terjed, mint azok a vírusok, amelyeket nem lehet elkapni levegő útján, kivéve ha nagy koncentrációban vannak a levegőben.
Remélem tudtam segíteni eme nagy problémával kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, akkor azt is tedd fel.
Üdvözlettel: Egy zombiszakértő!
Egy ismeretlen szigeten úgy alakult ki az élet, hogy nem ember, hanem zombi lett a "csúcs". Aztán valami hajós felfedező eljutott oda, befogott egyet, de megharapta. Hazajött a hajós és magával hozta a vírust is. Tehát az első zombi(ka)t nem harapta meg semmi.
A tiszta DNS-ű zombik fejlett kultúrával rendelkeznek és szeretik a zenét. Itt a bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=z5LW07FTJbI
:( most úgy elszomorodtam, mert volt egy zombiem Akit Valternak neveztem el mindig szerette kocogtatni a fogát és el tűnt :((( de szerintem valami vírust kap az "még élő" személy s mikor meghal akkor ezek a vírusok "aktiválódnak" s a halott újjá éled s ő lesz majd az a zombie aki majd megfertőz mindenki... :( :)
üdv.Larjiii
Mi történt szegénykével?
Egy másik kérdezőnek épp T-rexet akarunk csinálni tyúkból.
Csináljunk Neked is valami izgit?
Hogy kell keresztezni?
A szervbeültetés is keresztezés?(ujujúj):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!