Mi a legnagyobb hülyeség amin tudtál veszekedni életedben, illetve amit hallottál h veszekednek?
Figyelt kérdés
Sosem felejtem el , nagyszülőknél, Balatonon, húsvét alkalma, anyám és nagyfather (egyik többet tud beszélni mint a másik(apja-lánya páros(családban maradt a dolog)))
kb 45percen keresztül hallgatta a család (másik 4ember rajtuk kívül) ,hogy anyám szerint megmosva, nagyfather szerint földesen kell eltenni a krumplit, nem viccelek ezen olyat veszekedtek, hogy a végén már ordítottak egymással, azt hittem szétcincálják egymást egy ilyen fontos kérdés miatt... végül nem sikerült meggyőzniük egymást, de a család többi tagja kikészült a nagy veszekedés során... borzalmas volt hallgatni... :D de jó story szerintem :D
2013. szept. 14. 06:38
1/2 anonim válasza:
Háát...talán itt, a gyakorin vannak a leghülyébb veszekedések,nem?
2/2 anonim válasza:
Starityn egy tipikus tudatlan tinilány erősítette, hogy Anglia egy független ország. Pedig nem az, és akárhányszor mondtam neki, hogy Anglia az Egyesült Királyság része, nem akarta elhinni, csak azt erősítette, hogy Anglia egy független ország. És ugyanezt csinálta Skóciával, Walessel és Észak-Írországgal is...a végén meg már olyan hülyeségeket írt, amit még érteni sem lehetett (ilyeneket írt, mint pl. "Akkor Olaszország sem ország, mert Európai Unió", vagy valami ilyesmit), na és persze engem oltogatott...de szerencsére kitiltották az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!