Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Elmentem a boltba vettem 1liter tejet lehetek terhes?
30F
2009. nov. 3. 17:08
1/14 anonim válasza:
Kackac, de vicces itt valaki, előbb szerezz humorérzéket...
2/14 A kérdező kommentje:
tudsz jobbat?
2009. nov. 3. 17:26
3/14 anonim válasza:
Igen, mert a tehén kifejlődik bennejed! Vigyázz, és menj el a rétre!
5/14 anonim válasza:
Igen, sőt azt sem kizárt, hogy hatos ikreid lesznek! Hamarosan anyai örömök elé nézel, kellemes baba várást!
243/P
6/14 anonim válasza:
Igen XD Ha nem a boltban vetted volna akkor nem lennél, de mivel ott vetted ezért terhes vagy XDDD
7/14 anonim válasza:
attól függ milyen tejet vettél..
mert van tej tehénből és van tej boltból :D:D
Kiss Ádám idézet :D
8/14 anonim válasza:
Nem terhes, hanem teljes vagy. Bár terhes is lehet, ha másfajta fehér dolgokat nyeltél be.
9/14 anonim válasza:
Igen, lehet ez számodra egy terhes állapot, ha már eleve tele volt a kezed dolgokkal:)
10/14 anonim válasza:
ha közbe tettél egy kis kitérőt egy pasi ágyába, és nem védekeztetek persze. szerintem csinálj terhességi tesztet, mert ha nem voltál pasival, akkor is veszélyes, mert lehet hogy lyukas volt a tejes doboz, és máris megvan a baj... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!