Micimackónak tényleg van priusza? és tigris tényleg ül sikkasztás miatt?
Figyelt kérdés
XD2009. nov. 2. 18:48
11/21 A kérdező kommentje:
szevasz bence, most már elhiszed hogy én vok, STYLES
2009. nov. 4. 16:01
12/21 anonim válasza:
igen. és nyuszit lecsukták kender termesztés miatt. zsebibaba pedig kizsebelte róbert gidát. és az a szamár szerű lény rajzszöget lopott.xD
15/21 anonim válasza:
pff akkor még mindig olyan csacsi hogy nem jött rá a ragasztó titkára, már ezelőtt évekkel is mindig feltűzte a farkát de sosem maradt a helyén:DDD
16/21 A kérdező kommentje:
most volt a híradóba hogy micimackó beállt a skinheadek közé, és már meg is ölt 30 cigányt + 9 niggert
2009. nov. 9. 10:42
17/21 A kérdező kommentje:
ez is most érkezett: Micimackó besétált a henteshez és megkérdezte: - Sonka van? - azt mondta a boltos hogy Természetesen. Micimackó felugrott a pultra, előrántott egy géppisztolyt, és azt mondta. - Ezt Malackáért!!!!
2009. nov. 9. 10:46
18/21 A kérdező kommentje:
Micimackó sétál az erdőben, vállán egy ásó.Találkozik Tigrissel.
Tigris: Miért van nálad ez az ásó, Mackó?
Mackó: El kellett temetnem Malackát.
Tigris: De miért véres?
Mackó: Mert a kis rohadek ki akart mászni !
2009. nov. 9. 10:47
19/21 A kérdező kommentje:
ur isten ez a micimackó miket nem csinál, tegnap este a rózsaszín pitbullal forgatot, és ezt a videóklippet csinálták: http://www.youtube.com/watch?v=bvH_vTv-8eo , hamar botrányhős lett, az új lindsay lohan
2009. nov. 9. 10:50
20/21 anonim válasza:
Én úgy hallottam hogy tigris pederasztia miatt ülO_o
Felpróbálta Zsebibabát meg a Róbert Gidát isXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!