Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy a szilva a piacon?!

Hogy a szilva a piacon?!

Figyelt kérdés
Namármost az van, hogy tegnap elmentem a piacra mert szilvát akartam venni a pitébe mert jövő héten házasodik meg az unokém és szilvás süteményt szerettem volna. No de mikor odaértem, akkor vettem észre, hogy nincs velem a szemüvegem, és hát nem láttam az árakat, meg be is csaphattak volna az árusító legények meg asszonyok, és nekem az a pár forint számít... Meg annyi a félkegyelmű ember odakünnt mint a kukorica, s épp ezért kérdem tőletek, hogy akkor mostan hogy a szilva. Meg ha valakinek van eladó disznaja azt is megköszönném.
2009. nov. 1. 20:24
 1/2 A kérdező kommentje:
Sütnöm kellene valamit, hogy bemelegedjen a lakás mert lefagyhatnak a palánták is... Itt vannak az ablakban tejfölöscsuporban.
2009. nov. 1. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát a szilva az kéken de én áttetsző-folyósan jobban szeretem.

Mindig is mondtam anyámnak, hogy a szilvából NE lekvárt főzzön!

Eladó disnyó is van a háznál, igaz én a hetedik emeleten lakom de attól disnyó még van :)

Most is tesped az ágyban és a tv-t bámulja :)

Köll?

Fizetek is rá csak ne találjon vissza!!!

2009. nov. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!