Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a vélemény erről?

Mi a vélemény erről?

Figyelt kérdés

Már megint iskola? Semmi kedved menni,mert ma van a nagy doga,vagy nem tanultad meg ami a holnapi napra kell? Hát akkor játssz beteget! Nagyon egyszerű,mégis lebukásmentes tipp:

Csinálj 5-6 kiskanállal jó meleg kakaót(úgy készítsd mintha meginnád simán),és a meleg kakaót öntsd egy közepes méretú müanyag tányérba,tegyél hozzá 4-5 evőkanál lisztet,az a lényeg hogy jó kis massza legyen! Ha ez kész,akkor rakj bele olyan ételből néhány pici darabot,amit a tegnapi napon ettél! Keverd össze,majd menj el a WC-re,ülj le,végezd el a dolgot.De vidd magaddal a kakaós masszát! Ezt öntsd bele a WC-be,és már mondhatod is hogy ajj,megy a hasam! Csinálhatsz mellé olyat,hogy kicsit meggörnyetsz,és mondod hogy kicsit fáj a hasad.Akkor még jobban jársz,ha nincs otthon hasfogó,így anyukádnak/apukádnak itthon kell tartani:D Apud vagy anyud ír neked igazolást hogy ekkor fájt,ment a hasa.Gyomorrontás;) Sok sikert!

Szerintem nagyon durva XDD Véleményt XD

2009. nov. 1. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát ez szánalmas... erre persze van ideje annak aki kitalálta.. :p
2009. nov. 1. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ennél sokkal jobb trükkök vannak...
2009. nov. 1. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Naggyon xar,már bocs!!

Vannak sokkal jobbak,és hihetőbbek!!

2009. nov. 1. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
és szerinted nem veszik észre hogy nincs olyan szaga??
2009. nov. 1. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nahát épp ez az xD
2009. nov. 1. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam, ülj le! Egyes! És ne felejtsd el otthon az ellenőrződ aláhamisítani (ezek után)! :)
2009. nov. 1. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A probléma ott kezdődik: Hogy én nem mutogatom anyáméknak, hogy milyet szarok, akkor sem, ha beteg vagyok! Nem tudom nálatok ez hogy működik :D
2009. nov. 1. 22:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most elképzeltem:

Anyu, apu, nézzétek meg milyet fostam!

Utána meg: na jó, de miért van kakaó illata?

áá, ez nagyon szar tényleg... :"DD

2009. nov. 2. 01:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A 01:12-es válaszoló válaszán félóráig röhögtem. Ku*rva nagy:D
2009. nov. 4. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!