Mi a vélemény erről?
Már megint iskola? Semmi kedved menni,mert ma van a nagy doga,vagy nem tanultad meg ami a holnapi napra kell? Hát akkor játssz beteget! Nagyon egyszerű,mégis lebukásmentes tipp:
Csinálj 5-6 kiskanállal jó meleg kakaót(úgy készítsd mintha meginnád simán),és a meleg kakaót öntsd egy közepes méretú müanyag tányérba,tegyél hozzá 4-5 evőkanál lisztet,az a lényeg hogy jó kis massza legyen! Ha ez kész,akkor rakj bele olyan ételből néhány pici darabot,amit a tegnapi napon ettél! Keverd össze,majd menj el a WC-re,ülj le,végezd el a dolgot.De vidd magaddal a kakaós masszát! Ezt öntsd bele a WC-be,és már mondhatod is hogy ajj,megy a hasam! Csinálhatsz mellé olyat,hogy kicsit meggörnyetsz,és mondod hogy kicsit fáj a hasad.Akkor még jobban jársz,ha nincs otthon hasfogó,így anyukádnak/apukádnak itthon kell tartani:D Apud vagy anyud ír neked igazolást hogy ekkor fájt,ment a hasa.Gyomorrontás;) Sok sikert!
Szerintem nagyon durva XDD Véleményt XD
Naggyon xar,már bocs!!
Vannak sokkal jobbak,és hihetőbbek!!
Ezt most elképzeltem:
Anyu, apu, nézzétek meg milyet fostam!
Utána meg: na jó, de miért van kakaó illata?
áá, ez nagyon szar tényleg... :"DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!