Szerintetek szép vagyok?
Itt van egy link, ezen ÉN vagyok!!!
Anyukám mindig azt mondja h nagyon szép vagyok, de én nem vagyok ebben biztos... Sztem túl távolülők a szemeimamik ráadásul kicsik is mint 2 pont... és túl nagy a fejem... :(
Ti mit gondoltok?? Változtassak vmin magamon h szebb legyek???
:) :) :D :D :D XD XD XD
---------------------------------------------------------
U.i.: Annyian feltettek már ehhez hasonló kérdést, h már Dunát lehet rekeszteni belőlük...de neeem? Itt az ideje egy kis parodizálásnak... :)))
Na de azért vegyétek komolyan a kérdésemet! Légyszi írjátok le h "szerintetek szép vagyok"??
Szia kislányom!
Hát nekem nem hittél? De látod mégis igazam lett! Mondtam, hogy te vagy a lexebb!
(Amúgy én a valóságban is az anyukája vagyok ennek a lánynak, aki a kérdést feltette...) XD
De tényleg! :)
Eszel te rendesen?
Úgy nézel ki mint egy pálcikaember.
És akkora arcod van, hogy csak na! Vegyél vissza!
Ne legyél már te is ilyen anorexiás nagyképű p*csa!
Igen, egy kissé távolülőek a szemeid, de ez nem olyan nagy baj akár szexepil is lehet, viszont az arcpirosítót kicsit jobban is eldolgozhattad volna, mert így... hát nem is tudom, eléggé gáz. De a kisugárzásod tetszik!
XD
óh mindenkinek köszy a válaszokat, éértem...a pirosítóval is csak csínján. XD
És még az anyukám is írt :D (am Ő télleg az anyum) :))
Az a baj, hogy a fotók is csalnak hát még a rajzok...
Gyere el, hagy lássalak kívül-belül és utána megmondom, hogy lehet-e köztünk több mint barátság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!