Te is be bújsz az asztal alá vagy a szekrénybe amikor fogorvoshoz kell menni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok egyedül?
Aki aki a szomszéd macskát a fejére feszíti az ellenkező irányból? Vagy te is azok közé tartozol akik meg gyalázzák és megerőszakolják a kitalált és nem kitalált természet feletti lényeket?
mert én szeretem a jó fánkosslenderlevest?
És van értelme eme kérdés sorozatnak? Maga is fel robban az idegtől??
KÉREM AZONNAL VÁLASZOLJANAK MERT ÉLETBE VÁGÓAN FONTOS!!! :O
2013. aug. 30. 15:17
1/4 anonim válasza:
Sajnos ebben/ezekben a kérdésben/kérdésekben nem, vagy nemvagy találtam vicceset, humorosat, kacagtatót, szellemeset (nem kívánt rész törlendő vagy áthúzandó, esetleg kivágható).
Kéretik nem tolongania a szekrényben, mert már öten vannak itt bent, nekem meg csak egy fogóm, amivel kihúzhatom a fogakat.
2/4 A kérdező kommentje:
oh nooo!!! :O :(
2013. aug. 30. 17:19
3/4 anonim válasza:
én az a fajta vagyok aki a szomszéd macskát a fejére feszíti ellenkező irányból. Csak az a baj hogy mióta megdöglött a szomszéd macskája, azóta a kutyáját kifordítom és hasznavehetetlenül rácélzom a fogyasztóvédelmi biztosra este 8 és 9 között azonnali hatállyal!
4/4 A kérdező kommentje:
xD
2013. aug. 30. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!