Vannak itt rajtam kívül kacskaringós vadmacskaszerű perecek?
Figyelt kérdés
,,Nem tudom miért nem vonzom a pasikat. Lehet nem vagyok jó az ágyban. Deee jó vagyok az ágyban. Nem tudod mit hagysz ki. Olyan vagyok az ágyman mint egy ragadozó. Egy vadmacska. Olyan hajlékony vagyok mint egy perec. Nézd! Látod? És különben is a pasik nem az egyenes lányokat szeretik hanem ezeket a kacskaringósakat mint én. Én egy kacskaringós vadmacskaszerű perec vagyok. Bizony!"#Sandra Bullock #Two weeks notice
2013. aug. 29. 23:09
1/3 anonim válasza:
Elhiszem hogy hajlékony vagy meg minden, de ha vmi lelki problémád van, fordulj pszihológushoz. :)
3/3 A kérdező kommentje:
A Két hét múlva örökké c. filmben volt. :D be volt rúgva a csaj, és ezeket mondta a pasinak :D
2013. aug. 30. 00:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!