Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tegnap este megharapott egy...

Edward elric kérdése:

Tegnap este megharapott egy vámpír és ma a suliból kérdezek már de nem mehetek ma az osztály társaim közelébe ők erröl mit sem sejtenek és ez ellen mit tegyek?

Figyelt kérdés
nagyon késő volt fél-12 felé csak úgy bejött az ablakon és azután nem tudom mi történt nagyon furcsa annyit tudok hogy amikor reggel lett valami furcsa jel volt a nyakamon értitek ti ezt???
2013. aug. 29. 11:30
 1/8 anonim válasza:
elfeküdted :D
2013. aug. 29. 11:36
 2/8 AkitLáttálÁlmodban ***** válasza:
Túl sok twillight-ot néztél kisfiam. Ülj le! Egyes!!!
2013. aug. 29. 12:03
 3/8 A kérdező kommentje:
nem csak egy vámpíros animét néztem azt is régen és nem a nyakamon aludtam
2013. aug. 29. 12:15
 4/8 anonim válasza:
jujjjciiii, én is vámpír akarok lenni, most az a menőőő
2013. aug. 29. 17:39
 5/8 AkitLáttálÁlmodban ***** válasza:
Speeder Man. Hát igen...."fején találtad a szöget". Sok mindenki lett vámpír agyament.
2013. aug. 30. 10:37
 6/8 A kérdező kommentje:
jó de nem maradhatok így mert az iskolában mindennap fokhagymát eszünk ráadásul én egy animéből vagyok és lány testbe vagyok és így beveszik hogy lány vagy (de legalább magasabb lettem egy kicsit xd :) )
2013. aug. 30. 22:15
 7/8 A kérdező kommentje:
beveszik hogy én lány vagyok
2013. aug. 30. 22:16
 8/8 anonim válasza:
Ez biztos mert ez lehetetlen !
2013. szept. 7. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!