Béla őrangyal milyen széndákú lény?
Figyelt kérdés
A nemrég felbukkant természetfeletti lényt még mindig eléggé sok rejtély övezi. Mit kell tudnunk Béla őrangyalról?2013. aug. 25. 06:18
1/7 anonim válasza:
Kopasz, ki van pattintva és van egy konditerme is!
2/7 anonim válasza:
hadd mr abba ezt a rohadt béla őrangyalt.
3/7 anonim válasza:
Hát az előző csatolt fotód alapján, szerintem Hungarista, és az a feladata, hogy ne hagyja elveszni a magyarság savát borsát, ezért mindenhol ahol megjelenik, kolbász, paprika, hagyma nyomokat hagy maga után, hogy emlékeztesse az embereket, hogy kik is ők és honnan jöttek.
Este megjelent nekem is, és úgy lehet felismerni, hogy mielőtt manifesztálódna hangos csujogatás hallatszá az égből. Nekem a jelenés után maradt itt egy lecsóra való paprika, para, kolbi, hagyma.
4/7 anonim válasza:
Ártalmas, nagyon-nagyon gonosz lélek, aki egy József nevű szakállas nő és egy szárnyas gorilla (Ede) bagzásából keletkezett.
5/7 anonim válasza:
Ő a magyarok angyala. Sajnos a moderátorok az összes Bélás kérdést törölték :( Úgy látszik, hogy ők nem szimpatizálnak Bélával :(
6/7 anonim válasza:
béla nagyon rendes. nemmellesleg magyar származású. xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!