Mindjárt kezdődik az iskola (ezt mind tudjuk xD ) Tudtok szivatásokat?
Van egy osztálytársam akivel utáljuk egymást szoktuk egymást szivatni.Ő mindíg lebukik(mert valamilyen módon/valakitől megtudom).Én is buktam már le 1x-2x.Már kifogytam a szivatásokból.
Pl. nekünk olyan székünk van h a közepébe van egy kis gödröcske és odaöntöttünk vizet és beleült.
UI.:a kiszemelt lány.
Béka táskába?xD
Becsempészed a te táskádban kis dobozban a suliban, majd mikor nincs a teremben a lány, berakod a táskájába. Egyszer csak benyúl és puff..xDD Nálunk ez nagy szívatás volt:D
A csaj feje meg..hatalmas élmény:DD
véleményt azért nem kértem;) -.-"
Utolsó válaszoló:köszi!ezt ki kell próbálni :D
A "béka-táskába" ötletes vagyok:
Most miért kell megint negatívkodni? Ez csak egy kis tréfa, megviccelni az osztálytársat aztán jót nevetni rajta...mi ebben annyira rossz? Ti gyerekként nem csináltatok hülyeséget?
Nem értem, mostanában miért hiszi mindenki azt, hogy a ő a tökély más meg mennyen a francba a dolgaival, ötleteivel..
Már bocs, de inkább ásnátok el magatokat.. unom más ezt a sok soviniszta negatív megjegyzést..-.-
jó, mondjuk szerintem kibszni másokkal a negatív dolog..
oké, hogy iskola, de egy gyerekes viselkedés...
arról nem is beszélve, hogy azért egy békán lehet egy pár kórokozó... rámászik a szendvicsére, vagy csak simán összemászkálja a cuccait... esetleg megdöglik:D
de mindegy, a fő érvem csak annyi, hogy gyerekes, ovis szint az, ha erre pazarolod az idődet, hogy másokat piszkálj ilyen szinten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!