Írjatok egy jó kis pajzán viccet! Na?
Nem tudom ez nálad annak számít-e:
Egy kutatócsoport feltalált egy műszert, amellyel meg tudják állapítani, ha egy nőnek meg van a menstruációja.
El mennek egy kollegájukhoz,aki szabadságon van, hogy kipróbálják a feleségén. Becsengetnek, mire a férj jön ki, de egyből jelez a műszer.
Erre megkérdi az egyik:
- A feleségednek megvan a menstruációja?
Erre a férj gyorsan megtörli a száját és így szól:
- Miért látszik?
Egyet írok én is.
Anya szeszel és ugrál apun. A kisgyerekük véletlenül rájuk nyit. Nem érti amit lát vissza megy lefeküdni.
Miután befejezték az akciót az anya be megy a gyerekhez és el kezdi magyarázni: hát tudod kisfiam az úgy van, hogy azért kell apun ugrálnom, hogy lemenjen a pocakja.
A gyerek: á hiába strapálod magad a szomszéd néni esténként úgy is felfújja.
Szőke kiscsajnak azt mondja az idős sármos pasi:
-Én tudom ám mi motoszkál a maga kis aranyfürtös gyönyörű buksijában !
Mire a csaj:
- FÚJ! MAGA disznó! Ki ne mondja!
Na jó itt van még egy.
Megy a nyuszika az erőben. Csupa vér. Kérdik tőle a többiek, mi történt? A medve betétnek használt.
Másnap a róka megy véresen. Hát veled meg...? A medve engem is betétnek használt. Harmadik nap a sas megy véresen. És veled...? A medve áttért a szárnyas betétre.
juliska kint dolgozik a TSZ földjén.Odamegy hozzá jancsi.
-juli, adok neked ötezer forintot, ha megmutatod a bugyidat.
Juliska beleeggyezik.jancsi megnézi a bugyiját , odaadja neki a pénzt.
-juliska, adok neked 30000-et, ha lefekszünk.
juliska beleeggyezik, lefekszenek.jancsi elmegy, nemsokára jön a TSZ vezetője.
-juliska , jancsi odaadta a fizetésed?most küldtem ki nemrég.
Jancsi és Juliska sétálnak az erdőben.
Jancsira hirtelen rájön a kangörcs. Sokáig kérleli Juliskát, aki végül beleegyezik egy menetbe.
Mikor végeznek Juliska félig aléltan így szól:
-Jancsi te jobb vagy, mint apu.
Mire Jancsi:
-Tudom, mondta anyu. xD
Na jó írok még egyet.
Elmegy egy csaj a nőgyógyászához, hogy berepült egy légy a puncijába és ott folyton zümmög meg repked.
Az orvos azt javasolja: bedugja neki a fügyijét és bekeni olyan anyaggal, amire ráragad a légy kihúzza és kész is van a dologba. A nő bele egyezik, mert már nagyon idegesíti a légy.
Miután folyamatosa ki be húzkodja a doki mondja a nő: Hát nem erről volt szó.
-Most stratégiát váltok és egyszerűen lelövöm a legyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!