Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Melyik fegyver lenne a legjobb...

Melyik fegyver lenne a legjobb zombitámadás esetén?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 21. 14:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Én egy "zombi-prepper" is vagyok. Nem nevezném magamat zombi-szakértőnek, mivel még egyel sem találkoztam hála Istennek, de nagyon sokat tudok róluk, és a lehetőségekről.

Az, hogy milyen fegyver a legjobb erősen függ attól, hogy milyen fajta zombi ellen akarod használni.

Ha agykárosult (nem élőhalott) kannibálok ellen, akkor Marlin.

Ha élőhalott, akkor nem kell a szétfröcskölő fertőző vértől tartani, ezért jöhet Remington (shotgun). Vészhelyzet esetén és min. arcvédővel bármelyik zombi ellen a legjobb lőfegyver. Természetesen ajánlott hangtompító hozzá.

Az íjakat, nyílpuskákat pedig felejtsétek már el, oké?! Azok filmek!!! Alig valósághű...úgy sejtem a Walking Dead miatt indult ez a nagy érdeklődés, amiben nyilaznak is, meg hol bekenik magukat zombi-trutyival (megint csak oltári nagy ÖKÖRSÉG) hogy ne szagolják ki őket, hol meg nem, semmi következetesség.

A nyilak azért nem jók, mert nem okoznak traumát...Jézusom. Szerintetek a vadászok miért nem tudnak csak úgy bárhova lőve leteríteni nyíllal egy állatot??? Azért, mert a nyíl ereket átvágva elvérzést okozva öl. Élőhalottak ellen tehát hatástalan, élő zombik ellen pedig, hiába lövöd fejbe vele, ha nem üt át eret az agyban (és sokan túl élnek ilyen sérüléseket, szögbelövős balesetek bizonyítják, még csak meg se bénulnak tőle). A golyós lövedékek azért hatásosak, mert levezetik becsapódáskor a mozgási energiájukat, a nyíl ellenben nem....

Ezek a fegyverek max. vámpírok ellen, szívre célozva hathatnak...zombiknál felejtsétek el. Persze lehet robbanó-nyilakat csinálni, ami kemény tárgynak ütközve (koponya) felrobban, de ehhez ugye nincs hangtompító, és tényleg csak fejre lehet vele célozni, mert a húsba csapódba nem robban. A fej pedig egyébként is kis célpont. Ezért céloz mindenki a törzsre általában...ezért van golyóálló mellény is.

"Katana: nem nehéz, nem kell hozzá izompancsernek lenned, gyors és éles. Nem csak támadásra, hanem hétköznapi célokra is használhatod. Egy éles eszköz mindig jól jön. És sokáig használható."

Fogtál már katanát? mondjuk egy Makuri pengét (az még megfizethető shirasaya-ban 120.000 Ft és jó minőség)??? Majdnem ujjnyi vastag a penge háta, van súlya!

Gyors és éles? Katanával nem lehet csak úgy csapdosni, ha csak nem fizetsz százezreket érte hogy tartósat kapj, az olcsóbbak a csapdosástól elferdülnek vagy eltörnek! Meg kell tanulni vele VÁGNI. Nem lehet vele nyeszetelni, nem konyhakésről beszélünk.

Sokáig használható??? Ja, ha folyamatosan karban tartod, olajozod, tisztogatod, egész felszerelés kell hozzá, nagyon kényes eszköz! Szóval ha jót akartok magatoknak, felejtsétek el.

Kétélű kard, hosszabb macséta, glaive(!), ásó, karhosszú nyelű fejsze vagy pörölykalapács. Persze mindezek szűk helyen hasztalanok... Ha szűk helyen zombival akad össze a bajszotok, hát akkor apuskáim...kapjatok elő valami kemény tárgyat (kalapács, sörösüveg, bögre, tégla blablabla), és verjétek ki a dög fogait, lökjétek föl, és verjétek szét a fejét. Ha nincs ilyen a kezetek ügyében...törjétek ki a nyakát...ettől lebénul nyaktól lefelé, de még haraphat...

2013. dec. 2. 11:53
 12/18 anonim ***** válasza:

egyértelműen az ólompumpa a nyerő !

[link]

2013. dec. 2. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:
11es, mitől tartod magad jobb zombiszakértőnek, mint bárki más?:D
2013. dec. 2. 22:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam, nem nevezném magamat szakértőnek. Szóval a kérdésed marhára irreleváns. Amúgy meg, ha a tanácsaim hülyeségek, szeretnék építő kritikát. Ha nem hülyeség, akkor fogadd meg. Az életed múlhat rajta.
2013. dec. 3. 22:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez most itt nem a zombi-fajták kitárgyalásáról szól, de a teljesség igénye nélkül azért hozzá tenném, hogy az élőhalottak is fertőzőek, csak nem feltétlenül zombifikáló kórokozóval...de olyan is van, csak a nagy részük nem fertőz így, azért írtam, hogy ha élőhalott, akkor nem kell zombivá válástól tartani, ha a szemedbe megy a vérük... Persze vérmérgezést még így is kaphatunk, szal...mindenképpen Remington és védőszemüveg (vagy plexi arcmaszk).
2013. dec. 3. 22:41
 16/18 anonim válasza:
szerintem a halálcsillag! itthagyod a zombikat ûrhajóval és felrobbantod a földet a g*ecibe
2015. dec. 4. 16:03
 17/18 hartenkiller37 válasza:
Nos,elsősorban az a lényeg hogy házban is fel legyél készülve kivéve ha nagyvárosban laksz zombiapokalipszis esetén onnan tűnj el.De amit mondani akarok az az hogy 1 fegyver nem elég legyen nálad 2-3 közelharci fegyver (ízlés szerint).És ha rám hallgatsz akkor elég lövedéket és 2 lőfegyvert veszel.(Én szájízem szerint a másodikat és a harmadikat választanám)
2016. márc. 25. 16:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Saiga-12 a nyerő !

Persze ehhez kell apokalipszis és pár fegyverbolt kifosztása.

2016. márc. 26. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!