1/8 A kérdező kommentje:
akit érdekel annak megírom privátban mert ide nem bírok írni
2013. aug. 21. 14:10
2/8 anonim válasza:
engem érdekel:P bármi legyen is ez:D
4/8 anonim válasza:
Of course! :D Hogyne?:)
hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló hasononló
Ennyi elég lesz?:)
(Én amúgy csak azt másoltam át, amit elírtál a kérdésben!:) Ja és nekem küldheted:) Kíváncsivá tettél:))
6/8 anonim válasza:
nekem is küldheted :D
(csak ne bánjam meg :D )
7/8 anonim válasza:
nekem... hoppá, nem lehet, hogy a hasononló-ban d-t akartál írni l helyett? akkor hagyjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!