Az "Asztalterítő" név ideális lenne? Nemsokára megszületik a gyerekem és ez a szó mindig is annyira tetszett, szép dallamos.
Köszönöm,nagyon jó kedvem lett,fél óráig hangosan nevettem!Így hajnalban eléggé meglepett ez a kérdés,de gondolom,hogy fáradt vagy.Nyugtassatok meg,kedves értelmes válaszolók,hogy ugye ezt 10000000000000 forintért sem engedik majd anyakönyvesztetni?
És ha engedik,akkor majd szóltok,ugye?:DD Mert én meg annyira szeretem a számítógépem,hogy így akarom nevezni a gyerekem majd,ha lesz.Vagy netán az legyen a neve,hogy windows és a születési dátumának az éve?XDDDDDDD
NEEE GYEREKEK,HOVA SÜLLYEDTEK MÉÉÉG?XDDD
Kedves moderátorok!Ez az oldal most szivatásnak készült,és itt engem szivattok?XDDDD
Szerintem csodálatos név! Végre nem egy brazil szappanoperából lopott Rodrigó meg Eszmeralda, hanem egy ritka, gyönyörű hangzású magyar név! Hangulata a családi ékezések meghittségét közvetíti, mindenki szívébe melegség költözik, aki hallja. A legjobb választás!
:D
Nem rossz, nem rossz..De ha elfogadsz egy javaslatot, válassz mellé egy második keresztnevet is, pl Spenót
Bár az Asztalterítő önmagában nagyon hangzatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!