Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Vicces rovid bemutatkozasok?

Vicces rovid bemutatkozasok?

Figyelt kérdés
Sziasztok irnatok legyszi par vicces rovid bemutatkozot

2013. aug. 16. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Peeesze: Hello! Nevem van de mondom el és ennyi. 3000 éves vagyok és szeretem a rozibaglyomat. Ecce találkoztam a mikulással és feltűnt az alufólia szakáll... Ja és szemem mint varjú kaka jégen. Ennyi. By By.
2013. aug. 16. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
szia. én én vagyok, de szólíts nyugodtan te-nek. a korom pont annyi, és egyenesen a szomszéd mellett lakom.:)
2013. aug. 16. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Üdv. A rézfa szú bagoly vagyok, lételemem a pusztulás. Minden évben eljövök halat enni, mert a manók szerint sok benne a dinamit. Ha elkések valahonnan, kitör belőlem a pánik és kis kockadarabokat sza rok. Néha sokszor eszembe jutnak dolgok, de mivel nem tudom beazonosítani, így kettévágom flexel, majd rágyújtok. Konkrétan hipohonder vagyok, de ez ne tévesszen meg mert így is kicsi a szerszámon, ami hatalmas méretű.

Nos, ha tetszettem nyugodtan küldjetek pár riban cot, akiknek meg fogom mutatni kedélyen magaviseletemet.

2013. aug. 16. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó napgelt kivánók. Nem vagyok nem itt, és örvendek. Korom fekete szurok éves vagyok, és eperízű a banánom. Ha van kedved, akár itt és most is, kezdhetjük. Viszontlátásra.
2013. aug. 16. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
helló én vagyok kaacsi be vagyok egy cseppet piáávaa!
2013. aug. 16. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Trotty!
2013. aug. 17. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Gugugágá! Anyuci, apuci. Comjas vagyok. Kel tejcsi
2013. okt. 26. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!