Vajon mit akarhattam én kérdezni?
Figyelt kérdés
Ha valaki tudja akkor írja már le ide vagy akár priviben légyszi .2013. aug. 15. 22:35
1/18 anonim válasza:
Ha 20 körüli lány vagy, akkor a telefonszámomat.
2/18 anonim válasza:
Feltegyem- azt a kérdést, hogy " Vajon mit akarhattam én kérdezni?"?
3/18 A kérdező kommentje:
Tegyed hátha eszembe jut . :D 1. válaszoló téll a teló számod akarhattam megkérdezni?? :OO
2013. aug. 15. 23:10
4/18 anonim válasza:
Na vagyon mite?:DJaaa megvan.... várj mégsem.Bocsi majd talán legközelebb.:)Tudod egy csákánnyal a koponyámban nehéz gondolkodni.:)(2.vagyok)
5/18 A kérdező kommentje:
Szegény fejed :( ki vágta bele a csákányt?
2013. aug. 15. 23:17
6/18 anonim válasza:
Ha 20 körüli lány vagy akkor egyértelmű, mindenki azt akarja. ;)
7/18 anonim válasza:
A kognitív tudomány egységes diszciplína, vagy különböző tudomány-ágak interdiszciplináris együttműködéséről van szó? Bővebben lent
A részdiszciplínák mindegyike a kogníció valamely kiválasztott aspektusát tekinti vizsgálata tárgyának? Szerintetek? TI? Mit tennétek? Előre is köszönöm a segítségeT
Nem ezt akartad véletlenül?
8/18 anonim válasza:
Asszem a bátyám miután rájött hogy eldugtam a laptopját. Na jó lebuktam...nem csákány hanem balta és a baltás gyilkos volt miközben kiirtotta az egész famíliát.Én csak azért maradtam életben mert mindenképp rá akartam jönni a rejtélyre hogy mit akarhattál kérdezni...tudom szánalmas:D
10/18 anonim válasza:
He, a 4. az én voltam ne szóljá' be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!