Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Elvállalnád a bűnbak szerepét,...

Elvállalnád a bűnbak szerepét, ha nagyon rád akarják tukmálni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez helyzettől függ....volt már olyan a családban, hogy vita kerekedett valamiről, aztán mondtam, hogy "jól van, én voltam" csak hogy abbahagyjuk végre.Meg húgommal mikor veszekedtünk, általában, na jó, egy két kivétellel mindig én voltam, aki azt mondat, hogy "oké, neked van igazad,bocsi", csak mert nem bírtam már hogy vitázunk.Mondjuk, ha nem hagytam magam, akkor ő nem kért bocsánatot, viszont én nem bírtam sokáig tartani magam, kis idő múlva mindig oda mentem, hogy rendezzük a dolgot....ez van, nem bírom a feszültséget, a konfliktust...:)
2009. okt. 28. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Vállald a saját tetteidért a felelősséget, de amit nem te tettél ne vállald fel. Belekerülhetsz egy olyan helyzetbe, amiből nehezen tudsz majd kimászni, rossz kép is kialakulhat rólad, amit éreztetni fognak veled. üdv. Hercegina
2009. okt. 28. 09:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nyilvánvaló, hogy az ember csak olyanért hajlandó felelősséget vállalni, amiért ő tehet...Kis dolgokban lehet nagvonalúskodni.

De a "bűnbakság" ugye nem erről szól?

2009. okt. 28. 09:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is egyetértek az előzővel...

Egyszer anyámék veszekedtek a telefonszámlán, végül én mondtam, hogy "na jó, én hívtam XY-t fel", csak HAGYJÁK MÁR ABBA!

2009. okt. 28. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
*előzővel=elsővel
2009. okt. 28. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!