Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Minek alszunk ha reggel úgy...

Minek alszunk ha reggel úgy is felkelunk?

Figyelt kérdés
És minek eszunk ha úgyis éhesek leszunk megint? Szerintem pocséklás!
2009. okt. 27. 15:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

pff azért alszunk este h reggel feltudjunk kelni, tessék:D:D:D

háát figy próbáld ki hogy nem eszel ;) és akkor nem pocsékolsz;)

mellesleg a létfenntartáshoz kell, hogy ne halj meg:S nem eszel nem jut tápanyaghoz a szervezeted, nem alszol akkor meg nem lesz végképp energiád semmire:S

azt olvastam valahol, hogy hamarabb lehet abba meghalni hogy nem alszod ki magad, minthogy nem eszel

2009. okt. 27. 15:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Hidd el, egy idő után már nem akarat kérdése az egész!

Próbáld ki!:D

2009. okt. 27. 16:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Rossz szempontból nézed a dolgot. Én inkább úgy mondanám, hogy: "Minek kelünk fel, ha este úgyis visszaalszunk?" XD

Egy megrögzött hétalvó

2009. okt. 27. 16:09
 4/11 anonim ***** válasza:
miért fürdünk, ha úgyis koszosak leszünk megint? :D
2009. okt. 27. 18:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Hm... Egy költő vagy egy filozófus veszett el benned, bár meg kell mondanom a kérdés nem túl eredeti. Babits Mihály is feltette már: Miért nő a fű, ha elszárad, és miért szárad el, ha újranő? Bizony, az ilyen típusú kérdéseken hosszan el lehet kérődzni, akinek van ideje. Ja, a választ nem tudom.
2009. okt. 27. 21:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Jogos a kérdés! Mától nem alszok egy szemhunyásnyit sem! Végre valaki felnyitotta a szemem!
2009. okt. 31. 23:26
 7/11 anonim ***** válasza:
minek dugsz, ha a végén úgyis kiveszed? :D
2009. nov. 1. 16:03
 8/11 anonim ***** válasza:
mert ha nem kéne aludni, egész éjszaka csak recskáznál, véresre vernéd a f@szod
2009. nov. 4. 22:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Jó kérdés!:)

Nekem néha kevés még a 24 óra is! Reggel elmegyek dolgozni, este 6-ra hazaérek.Főzök,mosok takarítok jó lenne egy kis tv vagy egy könyv,séta a kutyával és a párom se utolsó! Erre nem elég a nap!

Ha rajtam múlana nem kéne aludni!

Ja, imádok aludni,de arra sincs időm! 2-3 havonta megengedem magamnak ,hogy sokáig aludjak hétvégén, de akkor képes vagyok végig aludni 10-15 órát!:P

Sajna ez nagyon ritkán fordul elő! :(

2009. nov. 5. 01:06
 10/11 anonim ***** válasza:
AAÚÚ!!Azért alszunk hogy felkeljünk és azért kelünk fel hogy este meg lefeküdjünk amugy:nézd egy bagoly szeszögéből: reggel alszol estig este vadászol regelig!!Szóval azért alszunk hogy ne zavarjuk a baglyot a vadászatban!!!
2009. nov. 5. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!