1/14 anonim válasza:
nagyon meg vagyok szorulva, én 5 ruppóért bevállalom. 10-ért meg is dugom.
2/14 anonim válasza:
De nő ez vagy férfi? ha nő akkor legocsóbban megcsókolom olyan kétezerért. De ez már innentől munka. Vagyis pénzkereset aminek semmi köze részemről az élvezetből csókolózáshoz. Max a lány részéről.
3/14 A kérdező kommentje:
oops elgépeltem
csókolnátok
2009. okt. 26. 23:52
4/14 anonim válasza:
ha nem lenne olyan...amilyen a foga, nos akkor szódával még el is menne. de így 2-4-5 ezer kb, attól függ mennyi ideig kellene tartania:-)
5/14 anonim válasza:
Attól függ, szájrapuszi, vagy nyelves? Szájracsók: 5ezer. Nyelves: 10, de előttem mosson fogat előtte :D
Ja, és lány vagyok XD
6/14 anonim válasza:
egy huszasért lesmárolom lány létemre XD (20ezer természetesen, túl anyagias vagyok :D) de amúgy ez a valami nő vagy pasi??? :D
7/14 anonim válasza:
1000.000 ftért smárolnám le, hogy legyen pénzem a további kezelésekre, amiket elkapok tőle. 22L
8/14 anonim válasza:
10ezret fizetnék neki,hogy megcsókoljon!xD(én sokkal rusnyább vagyok)
9/14 anonim válasza:
Lehet, hogy tök szép, csak nem aludta ki magát, vagy egy picit másnapos :D Sunázni meglehetne attól
10/14 anonim válasza:
két üveg whiskey után(amit valaki állna nekem) és 10.000 Ft-ért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!