Ha bodza ízesítésű üdítőitalt veszek akkor azzal támogatom a bodzaszedésből élő romák luxuskiadásait?
Utolsó: pedig a hozzászólásodból úgy tűnik :)
Kérdező: lehetséges, persze, bár, ha csak veszel egy kiflit a boltban, akkor is adózol, ami segély formájában jut el a romákhoz, amíg mások, mint például én is, 21 éves magyar lányként, egy forint támogatást sem kapok az államtól, de 10 körömmel próbálok életben maradni. Egyébként, a kertben nő bodza, nekem nem kell lopnom ahhoz, hogy el tudjam adni, csak épp el kellene kapnom egy élelmes romát, kifaggatni, hogy ő mégis kinek adja el...
Egy válaszból mitől tűnik valaki cigánynak,megmondanád?! Te nagyon okos lehetsz ha ebből erre következtetsz!NEM vagyok roma de nagyon sok ismerősöm,szomszédom,volt és jelenlegi osztálytársaim,stb.között van roma.Nagyon rendesek,tanultak,ezerszer jobb emberek mint sok nem roma!Ezért nem értem,hogy miért kell általánosítani.Persze aki lop,csal,koszos és büdös azt én sem szeretem de hát ilyen nem csak cigányból van!Elég ha a kocsmákba,aluljárókba benézünk,több a fehér bőrű igénytelen ember!
Én szeretem az összes roma ismerősömet!
Ne általánosítsatok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!