A Vámpírok tényleg léteznek?
Figyelt kérdés
Elég nagy köpés lenne ha felfedném őket, azonban mivel így hagytak nem tartozom nekik semmivel.2013. aug. 4. 01:53
1/14 anonim válasza:
Nem léteznek. Ha mégis léteznének, mára már kiirtották volna őket, és annak valószínűleg híre lenne.
3/14 anonim válasza:
Oszth azér kijabálsz mindig vhámpír? Há vhámpír vagy, vért szíssz! Mingyá ugy nyhákonváglakh megcshaukolod a khövátt!!!
4/14 BlackSword válasza:
Igen vannak, és belgyógyásznak, valamint laborosnak álcázzak magukat, mert ott sok a vér... Szerinted hová teszik a sok levett vért???
6/14 anonim válasza:
Black ezen hidd el már én is gondolkoztam.
Vámpírok léteznek,csak sokak szerint amire nincs tudományos magyarázat ,vagy amit nem ismernek, azt már el sem fogadják és nem hisznek bennük.Na de mindenki önmaga dönti el miben hisz és miként.
Most akkor elkezdhetünk vitázni azon is h ki szerint gonosz érzelem mentes vérszívó a vámpírfaj vagy ki szerint a túlélésért táplálkozó különös képességű, okos rendkívül intelligens lény stb..... Mindenki döntse el mit akar hinni.
7/14 anonim válasza:
"A válaszíró 17%-ban hasznos válaszokat ad"
Nem gondoltam volna, ilyen tényleg létezik. xD
8/14 anonim válasza:
Az biológiailag lehetetlen lenne...
9/14 Nemko77 válasza:
Léteznek! Elkezdenék magyarázni, és csak mondják és mondják, de nem értelmeset ám, csak a maguk panaszkodását darálják folyamatosan és azt érzed, hogy erőtlennél válsz, miközben hallgatod őket... Energiavámpír :D
10/14 Dalek Traak válasza:
Igen léteznek. A Saturnyn nevű bolygóról származnak, kétéltű szerűek és érzékelés szűrő segítségével álcázzák magukat embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!