Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » I am the Scatman!?

I am the Scatman!?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Yes!!!

Ha jól tudom a nekem 8 című filmben is benne volt ez a zene

2009. okt. 25. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
2009. okt. 25. 12:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
No, I am the Scatman! You're fother mucker! :D
2009. okt. 25. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a showman xD
2009. okt. 25. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
I am the God of rock :D
2009. okt. 25. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ÉN VAGYOK A TE APÁD!!!
2009. nov. 4. 16:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Te csak egy ökör vagy .

Mondjuk a szketmen is az volt . Jól fel is pofoztam volna . a sok ökör meg rajongott érte, egy halandzsázó majomért.

2023. ápr. 11. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:

7.

Azért érdekelne, hogy mitől is volt "ökör" Scatman és mennyit is tudsz róla. Mert az kevés, hogy "há szar a zenéjje" meg "idegesítő mer barom"

Nagyon szép története van annak, hogy miért adott ki egy albumot, dadogással küzdő emberként és mennyit tett a dadogós emberekért, ezért több díjat is kapott. A dalszövegei amúgy - kivéve a legismertebb dalát - nagyon mélyek, üzenetük kedves, nem támadó. Persze lehet neked ezek "ökör" kategóriák, hiszen egy énekes nyomja csak azt, hogy "hééé jóó biccs áj fák ól biccs, ájem dö king svág joló gáj, mádöfákö, kil ál kápsz, HÉ JÓÓÓÓ!!!! DEMN! ÁJM ÁUT MÁJ FRÁJCSIKÖN!!!

2024. jún. 22. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!