Egy táborban meg akarjuk szívatni a fiúkat. Ha van valami ötletetek, leírnáto légyszi? 12 L
Figyelt kérdés
Van egy haverom, aki beenged minket a faházukba amikor elaludtak a fiúk, de nincs ötletem, hogyan szivassuk meg őket. Bármilyen jöhet, és bármennyi, szeretünk röhögni. Köszi előre is!2013. aug. 3. 20:00
1/12 A kérdező kommentje:
Bocs, leírnátok.
2013. aug. 3. 20:12
2/12 anonim válasza:
Szia! Nemrég volt valami hasonló kérdés itten... Pár alap: Kifestitek a körmeiket, meleg vízbe teszitek a kezüket, tollal "kidíszítitek" az arcukat, bűzbombát nekik vagy petárdát, tejszínhabot nekik! Legyetek már kreatívak :))
Am haverodat ki fogják tagadni! xD
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi:) Próbálok én is kitalálni, de nincs túl sok ötletem. Még írjatok légyszi párat.
2013. aug. 4. 08:31
4/12 anonim válasza:
öntsétek nyakon őket egy pohár vízzel
ja és számoljatok majd a következményekkel mert majd bosszút fognak majd állni ezért majd szerintem
5/12 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: Fogjatok egy jó adag kommersz vodkát (olcsó) és locsoljátok őket körbe, majd szóljatok a tanároknak, hogy a srácok vedelnek mint az állat :))
ui.: Nem fogják őket kirúgni, de tuti az osztályfőnöki vagy az igazgatói :DD (ha nem derül ki, hogy ti voltatok!)
7/12 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek. Mindegyik tetszik:D Amúgy nem iskolai tábor, de nagyon megszívnák. Nem köpnek be minket, mert ők is megszivattak egy pár embert tavaj (minket is) és mi levideóztuk, ahogy fogkrémet nyomnak egy srác cipőjébe. Ezzel zsarolunk. Még írjatok légyszi párat, egész sorozatot akarok.
2013. aug. 4. 21:57
9/12 A kérdező kommentje:
:D
2013. aug. 6. 07:22
10/12 anonim válasza:
A körömfestés nagyon jó ötlet :D Még lehetne esetleg ilyen kis szívecskés, pillangós meg hercegnős matricát ragasztani az arcukra, biztosan örülnének neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!