Winnyetúú kérdése:
Az Internet Explorer 1.34.5-ös verzióját hogy lehet importálni a GTA San Andreas-ba hogyha 32-es bitrátával szedem a Battlefield 3. mp3 nevű exét?
Figyelt kérdés
Sajnos megpróbáltam futtatni winrar-ral és winamp-al is,de eddig nem hozott eredményt egyik sem.Tegnap például a Virtual Dj-vel játszottam WoW-ot és lagg nélkü futott.z internetet is sikerült letölteni,csak sajnos van ez a problémám(fent)Tudtok segíteni?2013. aug. 3. 17:50
1/7 anonim válasza:
Első kettőnek,EZ A HUMOR KATEGÓRIA!
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Ez nem fér a fejembe. Másolt be az Internet explorert a játék mappájába és importáltad.
4/7 A kérdező kommentje:
de azt hogy kell??
2013. aug. 5. 18:19
5/7 anonim válasza:
Meg kell sklejbolni a fezoklit, de vigyázat, mert ilyenkor a pongattyút is újra kell solbongozni.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem azt írja,hogy a gázölömbérből nem szityál a gagyó...és hogy meg kell spájzolni a düznyit.Azt hogyan kell?
2013. aug. 12. 13:56
7/7 anonim válasza:
Látom a szövegértés is nehezen megy, mondjuk ezek után nem csodálom.
Nem azt mondtam, hogy még nem hallottam, azt kérdeztem mi benne a vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!