Lefeküdnél a legjobb barátod, csajának az özvegyével?
Nem igazán látok bármiféle hátrányos összefüggést a nemi aktus létesítésében.
A barátom csaja már halott, annak az özvegye pedig heteroszexuális kapcsolatot feltételezve egy férfi, így ha heteroszexuális nő vagyok, akkor nem látom okát annak, hogy miért NE feküdjek le vele?
Nem értem a humor kategóriát sem... Mert tény, hogy van olyan kérdés az "özvegyi" körben, amely úgy jön ki, hogy halottgyalázás történne, de jelen esetben a barátom csajának az özvegye nem feltételez halottat.
Még annyi gondolat az előzőhöz, ahol a "csavar kezdődik", hogy a barátom csajának halála nem feltétlen a barátomat teszi özveggyé. Ugyanis az özvegyülés az házassági (mostmár talán regisztrált élettársi) folyamat után történik, márpedig valakinek a házastárság nem csajozni szoktuk ;)
Tehát az én olvasatomban nem a legjobb barátom a csaj özvegye... Az, hogy a csaj nem tisztességes, az már egy másik dolog :) Sőt, lehet, hogy én vagyok a csaj özvegye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!