Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit adjak ajándékba Harry...

Mit adjak ajándékba Harry James Potternek?

Figyelt kérdés
Ugyanis új HP-s őrület van ask.*m-en, és én vagyok Ginny Weasey, jelenleg 16 éves és együtt vagyok Harry Potterrel, aki július 31-én lesz 18 éves. Ki kéne találnom neki valami ajándékot, de nem igazán jut semmi az eszembe... Valami ötlet?

2013. júl. 28. 01:56
 1/8 aspikami ***** válasza:
87%
Istenem! Mondd, hova süllyed ez a világ?
2013. júl. 28. 03:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogy mi van ?
2013. júl. 28. 11:09
 3/8 anonim válasza:
70%
Vegyél csokibékát a szádba és hagyd, hogy átugorjon az övébe. Ha nem kap szívrohamot húsz év múlva jót nevettek rajta. Sok boldogságot! :D
2013. júl. 28. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Voldemort elveszett orrát.
2013. júl. 28. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj pszichológushoz öreg.
2013. júl. 28. 16:54
 6/8 anonim válasza:
belinkelhetnéd az ask.fm profilod
2013. júl. 29. 08:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy Avada Kedavrát. :P :)
2013. júl. 30. 00:44
 8/8 anonim válasza:
kitlaltam egy uj varazsiget remelem hasznal vilamusz beledcsapodusz na a lenyeg hogy neked a hatosban a helyed de mondjuk ott normalisabak vanak hat az egy dolog hogy a film erdekes meg minden az a sok szamitogepes trukel de azert mar ne kepzeld magad ilyen baromsagba bele
2013. szept. 19. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!