Milyen jó tanári beszólásokat ismertek?
Gondolok itt ilyenekre mint:
Matek.t: "Ha japánt tanítanék, azt lehet jobban értenétek"
v.:"Itt kettő van, csak lustaságból nem írtam ki..."
Diák:"mi demokráciában élünk!
Tanár:"ez nem demokrácia, hanem Nyomokrácia"
feleltetésre:"jövőórán tömeges népkínzást fogok rendezni"
"vérfüdő lesz"
T.:"Ne egyél fiam! Mivan? Ki van írva az ajtóra hogy "falatozó"?"
Ezek milyen poénok!:D
Nálunk a matek tanár egyfolytában ilyen hülyeségeket beszél...egyszer volt olyan hogy vettük a halmazokat is rajzolt valami hülyeséget és azt mondta hogy: "És most kisütött a napocska"
Meg mindenkinek azt mondja hogy: "Minek jöttetek ide nem tudtok semmit hülyék vagytok!"xD
A másik szavába pedig" Nagyon okos,ügyes"
Ilyet szólt még hogy: "Ha nagyon beindulok akkor szóljatok rám, mert ez azt jelenti hogy nagyon élvezem" XDXD
Volt olyan is hogy a halmazoknál az alaphalmazt(természetes számok stb.) Félkövérrel írta és azt mondta hogy: "Nem azért írom így mert hülye vagyok, nehogy azt higgyétek!:D
ezen az oldalon vannak összegyűjtve a régi sulimból nagy nagy ökörségek, lehet szemezgetni :D
A mi tanárunknál 2 szabály van: 1. Mindig a tanárnak van igaza!
2. Ha nem hiszed,akkor nézd meg az első szabályt!
"Nem vagyok én gyógypedagógiai tanár!!"
"Köszönöm, szerintem is szép sál, de a gyerekem ruhájából öltözök"
"Na ezt elrontottam, én se tudom most kiszámolni..Jajj valamit elnéztünk, na jól van addig beszéljünk a mobilokról! Tudtok valami jót?"
"Rajtam van melltartó"
"Hol van az a *urva szivacs? Gyerekek a büdüs *icsába hova tettétek a szivacsot?"
Kémia órán sósav kísérlet: "fiam, ha jön a fehér gyorsan húzd ki onnan" meg utána klór kísérlet: "ez a kísérlet nem veszélyes, csak megvakulhattok, de fehér bottal 85 éves korotokig is elélhettek" Ismét kémia: "Hé, péniszke a nagyanyád szőrös körmét!"
Tesi órán osztálytársamnak el volt törve a keze: "sokat húzogattad a kukidat és begörcsölt a kezed?"
=))))))))
Nekem is van még jó adag a tarsolyomban:D:D:D
Matek: "Ilyenből rögtönzést írni ajándék, jobb mint a Mikulás!"
v.: (Idő 8:40, ketten most jöttek) "Jó korán jöttetek, fiam!"
"Ha valaki lány, nem szokott fiú is lenni."
"A kettő, az páros szám, legalábbis tavaly még az volt..."
Patakvér fog folyni.
Aki leveri a szemüvegem, annak kitaposom a belét.
Matekórán tanár felír egy egyenletet és elkezdi megcsinálni, de nem tudja megoldani.
"Na, gyerekek, most látom, hogy ez emelt szintű egyenlet, nektek pedig erre nincs szükségetek":D
Rohadt jól kivágta magát a szarból:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!