Miért nem kedvelik más emberek a jó hozzáállásom a dolgokhoz?
Rettentően optimista természetű ember vagyok,de ez bármikor megváltozhat és egy sorozatgyilkos lelketlen gépezetté válhatok.Az a baj hogy minden ember gonosz és születetten romlott erkölcsű,ezért nekem mint optimista embernek,felfegyverkezve kell élnem ha az életem elleni támadás érne amibe a családom is belekeveredhet vagy más kívülállók.
Szeretem a gyerekeket,de tudom hogy ez nem sokáig lesz így,felnőnek ők is,megszállja őket a sátán és elhozzák a földünkre a valós élhetetlen poklot amiben mindenki lassú szörnyű halált fog átélni.
De bízom az univerzumban és isten hatalmában,csak nehogy tévedjek és az életünk csak véletlenek sora legyen amit végigszenvedünk,betegségben,nélkülözésben majd egyszer amikor már alig bírjuk,(jó soká)kegyetlen halált halunk.
Azért ide írtam hogy másokra is ráragadjon egy kis pozitív energia,de ez úgyis lehetetlen mert az emberek nem képesek semmi jót befogadni,állandóan a negatívumokkal vannak elfoglalva cseppet sem törődve a környezetükkel.Felesleges időpocsékolás volt mert úgyis be fog mindenki szólogatni,talán még fel is keresnek személyesen és brutálisan megfognak gyilkolni.
Ettől függetlenül teljen mindenkinek szépen a napja és keresse a jelenpillanatok szépségét,mert egyébként 1000 féleképpen letörlődhetünk a föld színéről,amit nem tudunk megakadályozni mert nem vigyáz ránk senki,a jövőnk kilátástalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!