Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nagyon gáz ha a pasim egy...

Nagyon gáz ha a pasim egy nappal idosebb nálam? És terhes vagyok ha egyutt utaztunk a buszon?

Figyelt kérdés

És az mennyire ciki, hogy lány vagyok és fekete hajam van? Nem ci.gányos?

A multkor még a pasim is megcsalt, láttam ahogy ránézett egy 50 koruli asszonyra, ezt soha nem bocsátom meg neki!

Egyébként szoke vasalt haja van piros melírrel és anorexiás! Mindenki ot akarja!

Ja, és nagyon gáz hogy szeretem a Beatlest meg Michael Jacksont?

U.i.: Nagyon aggódom az alakom miatt, megittam egy pohár vizet!

2009. okt. 21. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
:D:D hát igen, ezek gyakorikerdesek, sajnos mindennaposak, mert az értelmi szint az egyeseknél "egy gyümölcsjoghurtéval egyezik meg extra nagy gyümölcsdarabokkal".De azért tényleg köszönöm a kérdezőnek, leglább szerzett egy jó estét.És szerintem nemcsak nekem hanem a fél országnak XDXDXD
2009. okt. 21. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
59%

Ha szétszedted volna kérdésenként és kategóriánként, biztos több választ kaptál volna!

Így félreérthető, látod már meg is gyanúsítottak!

2009. okt. 21. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem éhezéssel eléred amit akarsz, legyél öngyi!!!

1. Nem leszel sem terhes, sem idősebb a pasidnál.

2. Már nem fog számítani a hajszin, de utolsó perceidben kitépheted!

3. Majd legeltetheti a szemét a párod a vén tyúkokon!

4. Michael Jacksonnal találkozhatsz, na meg a Beatles-szel

5. Pár kilótól megszabadulsz! ;)

2009. okt. 22. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Áh ne is mondd, barátnőmmel együtt hallgattuk az Mp3-amat és annyira élveztem a zenét hogy a sperma átment és megtermékenyítette,és terhes lett
2009. nov. 14. 20:20
 5/5 anonim válasza:
hát ezen most akkorát röhögtem xdxdxxdd :D nagyon jooo bár kérést nem vágom nagyon xd :D vagy mit is akarsz kédezni pontossan ??
2013. nov. 22. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!