Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Anyajegy van a hasamon. Baj?

Anyajegy van a hasamon. Baj?

Figyelt kérdés
Van egy anyajegy a hasamon és az apukám új élettársának az anyja (aki egyébként tök gonosz) azt mondta, hogy ez nem szép biztos nem kellek egy fiúnak se. Szerintetek igaza van? 12 éves vagyok és még soha nem volt pasim. Soha nem is lesz?
2009. okt. 21. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Mond meg legközelebb a gonosz mostohának,hogy a hasadon lévő anyajegy a te szépségpöttyöd,a védjegyed!!ne félj a fiúknak nem lesz kifogása ez ellen:)
2009. okt. 21. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy 12 évesen nehéz megérteni, ha valaki direkt szekál, és egyből elhiszed amit mond, de ne is foglalkozz vele. Mire eltelik az idő, és pasizni fogsz, rájössz, hogy a pasikat nagyon nem érdekli, hogy van-e anyajegy a hasadon, vagy nincs :)
2009. okt. 21. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Hatalmas baj.

Költözz Japánba és változtass nevet, szerintem. Ezzel nem szabad szórakozni. Börtönbe fognak zárni.

2009. okt. 21. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Tök könnyen akár le is vetedheted, az ő fiatalságát viszont már nem adja vissza senki...
2009. okt. 21. 15:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! Szerintem a 3. válaszolónak van igaza.
2009. okt. 21. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem is

de jobb lesz ha Japán helyett Törökországba költözöl. szerintem xD

2009. okt. 21. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!