Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nem érdekel valakit eladó...

Nem érdekel valakit eladó pingvin?

Figyelt kérdés

Van még belőle 3 db, rám maradt, mert a megrendelőnek nem kellett. Importált termék, egyenesen az Északi Sarkról. A pingvinek csillámló hassal vannak felszerelve, és alaptartozékuk a központi klíma. Külön kérésre tudok felszerelni tigriscsíkokat, leopárdpöttyöket vagy szaruhártyát a hátukra. Ha mindhármat elviszitek, ajándék Jézus jár hozzá.

Ár: 12.990 HUF/db, amennyiben mindhármat megvásárlod, csupán 30.000 Ft-ot kell fizetned, így 8.970 Ft-ot spórolsz, ami 30%-os akciót jelent! És természetesen még a grátisz Jézus is jár!

Az ár nem alkuképes, cserét nem számítok be. Garancia: vásárlástól számított 2 év.

Kérésre tudok rendelni medvetalpú zsiráfot, és miniatűr vízilovat is, az áruk napi dollár-árfolyam függő, a zsiráf $109.99, a víziló $79.99, +25% haszonkulcs.

Egyedülálló ajánlat, nem éri meg kihagyni!

2013. júl. 20. 12:28
 1/10 A kérdező kommentje:

Hoppá, a 25%-os haszonkulcs a már forintra átszámolt értékből számolandó!

Irányadás a napi árfolyamhoz: [link]

2013. júl. 20. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Hm, de rég ettem egy jó pinginpörköltet, lehet megveszem. Egyeztetek a shéfemmel. (anyámmal)
2013. júl. 20. 12:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem érdekelne. Tigriscsíkosat szeretnék, szép lilát.

Mit gondolsz, tudnál szerezni nekem egy áprodottjózsiszagúhiperszupermeghajtássalrendelkezőcsodálatosanrondaakifelzabáljaazagyad nyúlfülű marsi kecskét? Nagyon megköszönném, az ár nem lényeges.

T-mobile-os kártyával lehet fizetni? Elfogadsz egy EREDETI yeti-kabátot?

Várom a válaszod :D

2013. júl. 20. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Lol, az Északi Sarkon nem is élnek pingvinek.
2013. júl. 20. 14:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Utolsó, teee... poéngyilkos :D

Utolsó előtti: írtam, hogy cserét nem számítok be. Ami az áprodottjózsiszagúhiperszupermeghajtássalrendelkezőcsodálato

sanrondaakifelzabáljaazagyad nyúlfülű marsi kecskét illetően, majd megkérdezem az exportőrömet. Mintha múltkor említette volna, hogy van raktáron kettő, de nagyon drága, mert nehéz a karburátort beleszerelni, plusz ezek nem valami tartósak, ezért garancia sincs rájuk több fél évnél. Igazából most a féllábú spanyol ugróegerek kereslete nőtt meg a piacon, a részvények csak úgy fogynak a tőzsdén. Emiatt csökkent a BUX-index a minap, mert ők nem forgalmaznak ugróegér-részvényeket, nem pedig az OTP miatt.

Az én ajánlatom a sárga teniszező ocelot. Nagyon sokat bír, rengeteg ideig hajthatod, nem fárad el. Olajat csak ritkán kell benne cserélni, és nem is fogyaszt sokat (2 kg arany/üzemóra). Ha érdekel, írj bátran!

2013. júl. 20. 16:36
 6/10 anonim válasza:
Hallod ha már az északi sarkon jársz szerezhetnél vizizebrát ami jegesmedvének álcázza magát.:D
2013. júl. 20. 23:45
 7/10 anonim válasza:
Eladó még a pingvin? Ha igen akkor érdekelne mind a 3.
2015. jún. 4. 11:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha még mindig eladó, akkor engem is érdekelne mind a 3.
2017. szept. 25. 15:27
 9/10 Fecske Fanni válasza:
Nekem kéne az a pingvin nagyon dupla árat fizetek xdddd
2019. febr. 17. 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem már elkelt a pingvin... :(
2019. jún. 28. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!