Lehet, hogy reptoid leszármazott vagyok?
>Nem öltem még nőt , ha erre gondolc
Hű, de mély, fenyegető és hú-de-darkos vagy... Arra gondolok, hogy mi a véleményed a nőkről, bár ezek után van egy tippem. Plusz az is érdekelne, hogy hány éves vagy.
>Ja, mondtam már, hogy mennyire lenézlek titeket?
> a ti sérülékeny pénzügyi rendszeretek fojtogasson méginkább titeket
>adósodjatok el szépen még jobban
Ó, ez már igazi intrikáló gyíkfajú szörnyezetre valló gonoszság :D
A versre kapsz tőlem 4/10 pontot, mert igazából nem rossz.
Javaslom, hogy hokizz egy jót, hogy lenyugodj egy kicsit. És cseppet se aggódj, hamar ki fogod nőni ezt a gyíkos butaságot, ez is csak egy korszak, mint a "punkság", bár kissé szánalmasabb. Mellesleg roppant mulatságos, amikor elképzellek, ahogy duzzogsz a gép előtt, és fújolsz a csúnya-csúnya emberekre, miközben gyíknak képzeled magad :D
14
Milyen blog? kíváncsi vagyok.
16
Miért érdekel, mi a véleményem a nőkről?
Na de a véleményem:aljas módon szereznek maguknak hatalmat, általában a felszín alól.
Nos, ez különösebben nekem nem probléma: rendezetten tartják a világot azzal, hogy férfiakat gyűjtenek maguk köré, akiknek lesz miért dolgozniuk, lesz kiért, és aztán kikért, mikor már család jött létre. Ha ez a rendszer nem állna fenn, az emberiség lassan széthullana háborúskodó kis közösségekké, végül eltűnne, és akkor nem lenne kiket irányítani a "reptoidoknak", nem lenne kiből hasznot húzni. Tehát a nőket szükséges rossznak tekintem. Ez kielégítő?
Hogy hány éves vagyok? 26, ha számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!