Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Albert Einstein hányban...

Albert Einstein hányban fedezte fell Amerikát?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 15:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az Einstein nem is volt okos, mert hát kit hívnak "egy kőnek", csakis valami lököttet. Abból is látszik, hogy nem is Amerikába akart menni, hanem Indiába, aztán hogy mégsem oda jutott, csak behozatott egy csomó indiánt, mert azok ugye mégis lettek ott. Rendelt egy kolom buszt is, de azon meg rengeteg afrikai érkezett, akiknek nem volt érvényes zöldkártyájuk, így rabszolgamunkát is vállalniuk kellett. A földrész a nevét Veszpunciról kapta, szexis név, de remélem nem törlik miatta a válaszom, hát tehetek én róla, hogy ilyen neve van? Az amcsik imádnak huncutkodni, de szerintem nem látják a fák-tól az erdőt, vagy a tömegszex hívei. A kérdésre, igen, Albert piás volt, hányhatott is közben és delíriumában ezt motyogta memsze rcéa (szerintem ez réce, csak elírták) négy zeten, amiből látszik, hogy ónémet nyelven is tudott, a négy Zet erre utal ZZZZ. Olyan ez, mint a lássátok feleim szümtükhel, ami ugye hun magyar, hun hun, attul függ, hunnan nézzük.

A többi azt jelenti Albert monológjában, hogy ha számlát kapsz, akkor meleg is volt, de ez valóban relatív, mert a télen hideg van, a számla viszont nagy, ami bizonyítja, hogy az energia anyagiak függvénye lenne, továbbá a díjbeszedő bántalmazása csak akkor megengedett, ha nincs a fotonnak hulláma, vagy a hullámnak fotonja, amit a kvantumok szegmensének iterációs szemizmatikájából egy egyszerű deriválási szublimációval desztillálhatunk. Desztilláció, jó szó és Amerikával is kapcsolatos, mert a korábbi bevándorlói között voltak desztillensek, vagy diszidensek, ami szindronima.

Ne mondd, hogy keverem a szezont a fazonnal, mikor a fazont keverem a szezonnal, mert ez így életszerű.

Szóval szerintem Albert nem hányban, hanem okádban fedezte be Amerikát, ami legalább nyolc évvel korábban volt és azóta ott is vannak lovak.

Ekkor lett fedező mén, pedig korábban is mén, Deucse landból (hunnan?) Zamerikába mén.

Bizonyára diszindált, amiből szintén látszik, hogy iszákos menekült lehetett, legalább is relatíve.

Remélem, hogy válaszomból, aminek jelentős fizikális aspektusa van, sokat okosodtál.

2013. júl. 16. 20:11
 12/14 Vree ***** válasza:

Te hülye vag Einstein FELTALÁLTA Amerikát nem felfedezte

ilyen egy bunkót

2013. júl. 17. 11:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves Vree!

Szerintem Te Edisonra gondolsz és a szénszálas izzóra.

Valóban nagy találmány, csakhogy sem a kerékhez, sem a bunkóhoz nincs köze, ami ugye sokkal korábban közismertté vált, egy részét Amerikában is ismerték. A tomahawk rendszeres használatával a helybeliek megskalapolták a híres felfedezőket, bár sem Einsteinről, sem Edisonról nem ismeretes, hogy ennyire tisztelték volna őket, az közismert, hogy jó humoruk következtében az előbbi fecsegésemen a hasukat fogták volna a nevetéstől. Magam is tisztelem Őket, de röhögni mindenen lehet és már csak abban reménykedem, hogy a beszólásodat nem nekem, hanem a Kérdezőnek címezted, akinek a kerékhez (és a szénszálas izzóhoz a tomahawkkal egyetemben) semmi köze, ezért a válaszodat könnyen lerázhatja magáról.

Különben mindig is szerettem volna közkedvelt lenni és a régi munkás dal: " hej, Te bunkócska Te drága" azt mutatja, hogy nagyon szeretsz hízelegni.

Rendben, rendben, nem ellenkezem, csak azt nem értem, hogy jön ide a kerék? (és a szénszálas izzó a tomahawkkal egyetemben)

:)

2013. júl. 17. 12:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Jaj, hát nem veszitek észre, hogy ez beugratós kérdés? Hiszen Amerikát nem is Einstein fedezte fel, hanem Kodály.
2013. júl. 30. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!