Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ma még egyetlen ufót sem...

Ma még egyetlen ufót sem láttam. Na ezósok ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
Megdöbbentő tény, s a NASA sem tudja már letagadni, hogy nem láttam ma egyetlen ufót sem. Ezen a felvételen is jól látszik, hogy nincs rajta ufó. Icke is megerősítheti. Világszenzáció! Na ehhez mit szóltok!
2013. júl. 14. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
nézz tükörbe azt látsz egyet egyből :D
2013. júl. 14. 22:57
 2/7 anonim válasza:
Az miért világszenzáció, ha valamit NEM láttál? Én meg ma nem láttam óriáspolipot. Biztos nem léteznek. Az emberiség meg az értelmes élet fellegvára, veled az élen :DDD
2013. júl. 14. 23:13
 3/7 anonim válasza:
63%
Milyen vicces lesz pár száz év múlva az embereknek, hogy mi szellemekben, meg démonokban meg reptoidokban hittünk :D
2013. júl. 15. 00:42
 4/7 anonim válasza:
VEGYÉL MÁR VÉGRE EGY KILÓ KRUMPLIT!!! KELL A LEVESBE!!!!44444
2013. júl. 15. 01:45
 5/7 anonim válasza:

Kérdező! Te tényleg nem vagy kompatibilis az élettel?:D

Te inkább ne foglakoz az ufó témával, az igazságtól szerintem becsokiznál!!!:D

2013. júl. 15. 03:41
 6/7 anonim ***** válasza:

2-es !

Miért lenne vicces ? Görögök, Egyiptomiak is hittek valamiben.

Földönkívüli lények pedig vannak!

2013. júl. 15. 07:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Kéretik tiszteletben tartani a kedves kérdezőt. Az ő szeme is látja az összes spektrumot, összes dimenziót, sőt, minden élőlény azonos módon mindig mindent spektrumot érzékel. Ennél fogva amit nem érzékelünk az nincs.

De mivel a kedves kérdező tegnap látott ufót, ezért tegnap létezett ufó. Ma nem érzékelt, holott mindent lát, ennél fogva ma nem léteznek ufók. Na ehhez mit szólok saját magamhoz? Egyértelmű, hogy hülye vagyok. A kérdező viszont zseniális. Már is meghajoltam. :) (Háttal. Ugyanis elfelejtettem wcpapírt venni.)

Ja, ez a humor rovat? Nem szóltam! Akkor ma komolyan fogok írni, nem tudtam ,h ez a humor rész, igazán sajátom.

2013. júl. 15. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!