A cigányok lombtalanításkor, másnak is engedik hogy túrjanak?
Figyelt kérdés
Ahol van jó szemét, vas oda mást is engednek túrni ? Vagy őrzik a rezelvátumot ?2013. júl. 13. 18:09
1/11 anonim válasza:
Őrzik. Letáboroznak, ha kell kanapét is visznek és ott dekkolnak addig, amíg le nem rabolnak mindent a szemétből.
Ők nem haldoklanak, ők így élnek.
3/11 anonim válasza:
Csütörtökön van lomtalanítás, már vasárnap odasátoroznak (!) és őrzik a "zsákmány".
4/11 anonim válasza:
igyvan de ez olyan mint a bucsu 5 héttel előtte letelepednek azt a bucsu napjáig lopnak a faluból :D
5/11 anonim válasza:
én itt a környéken annó kétszer is láttam olyat, hogy a fő vezér muff konkrétan egy kiselejtezett wc kagylón ülve őrizte ott a kincseket... kajak, mint egy igazi trón, azt hittem a helyszínen besz*rok a röhögéstől. :DDDD hogy engedik-e, hogy egyszerű halandók is guberáljanak ott? hát nem tudom, olyan karizmatikusan ült ott azon a szerencsétlen, rozoga, kivert budin a "királynő", hogy én speciel nem mertem bepróbálkozni. :D
6/11 anonim válasza:
Lombtalanítás? Miért kéne nekik lomB?
7/11 anonim válasza:
Igen és a rezelvátum? Az micsoda???
Gondolom rezervátumot akartál írni, ami persze egy hangzatos idegen szó, csak nem ide való... :)
9/11 anonim válasza:
Amég a lombot szedik, nem túrnak a vasban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!