Becsapott az ajtó, de én is becsaptam és mindkét értelemben fájt neki?
Figyelt kérdés
Szóval becsapott az ajtó, de én is becsaptam és mindkét értelemben fájt neki :S... A villám is szintén belém csapott egy hazugságot, szint áramlott,szikrázott,csak dőlt belőle a hülyeség... Vissszaadtam neki de csak 1 értelemben de mindenhogy nekem fájt xDD Milyen eszközzel lehet őket kicsapni, illetve jobbanmondva, becsapni? Sőt akkor már átcsapni? Veletek volt már ez? Az ajtóm az nagyon szomorú mert be lett csapva. Meg még hozzá mikor kimentem az ajtón úgy becsaptam,hogy mad kiesett a helyéről,meg azt mondtam neki,hogy hozok fagyit és azóta ott van. Vegyek új ajtót? :D2013. júl. 10. 06:32
1/7 anonim válasza:
Állj le a szteroidokkal, és a koffeinnel, haver...
2/7 xKakashix válasza:
Ha új ajtót vennél azzal megbántanád...
Amúgy mit szívsz, nekem is kell belőle xD
3/7 A kérdező kommentje:
Nem iszok se koffee-t,se szteroidot,és nem szivok semmit sem . Az azért normális ha zombik támadnak meg nem?
2013. júl. 10. 18:06
6/7 A kérdező kommentje:
Végülis mindkettő, de ez már megszokott nálam.
2013. júl. 10. 21:16
7/7 A kérdező kommentje:
Ez kiderült,hogy mind igen a Walking Dead hatása. 3Dben a TV-n játszottam rajta este,mert ugye rákötöttem a gépet a TV re HDD MI kábellel. Az volt a baj.
2013. júl. 12. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!