Megiszom az egész tubus naptejet, mégis leégek! Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Anyukám,apukám és én egy kertes házban lakunk,és ha kimegyek az udvarra,anya mindig mondja,hogy használjak naptejet. Hiába iszom meg az egész tubussal,mindig leégek :(!Tudtok ajánlani olyan márkájút ami megvéd az ilyen sugárzásoktól?2013. júl. 9. 19:36
11/16 anonim válasza:
Csak szívatnak, igazából a végbeleden keresztül kell bejuttatni a szervezetedbe. Flakonnal együtt!
12/16 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem kedves utolsó válaszoló! :/
2013. júl. 10. 11:38
14/16 anonim válasza:
anyukádnak természetesen igaza van, az egész flakon naptejet meg kell inni, sőt, a legjobb és legbiztonságosabb, ha kettőt, esetleg hármat is megiszol. Én a Kanasi márkájú Kínából származó naptejet használom, abból 2 flakon bőven elég 5-6 órára a napon, és csak néhány napig kínoz gyomorgörcs. Mindenképpen ezt ajánlom.
15/16 anonim válasza:
„Kell felkenni orcára merda, jó vastagon.”
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
16/16 anonim válasza:
Nem tudom mit panaszkodsz, a belső szerveid nem égtek le vagy mégis??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!