Melyik az erősebb Voldemort, Darth Vader vagy Gandalf?
Figyelt kérdés
sztem Voldemort =)2009. okt. 15. 23:53
21/40 anonim válasza:
Voldemort!!!
Voldemort 4EVER!:D
23/40 anonim válasza:
hát Voldemort le crucio-zná Gandalfot, Vader megfolytaná az erővel Voldemortot, de ő feltámadna, aztán Gandalf megsemmisítené a Horcruxokat, de Vader őt lekardozná, végül jönne Sauron a drágasággal és lekardozná Vadert...szal Sauron :P
25/40 anonim válasza:
sztem lehugyolom őket és oúgy szét marja öket h nem osk minden lesz belőluk szal én vok az erősebb (hugyú)
26/40 anonim válasza:
am az a knna vagy miaz ucsó az mi??
27/40 anonim válasza:
Voldemort. Valahogy mégiscsak megölné Gandalfot és Vaderre simán ki tudná mondani a halálos átkot.
30/40 anonim válasza:
Conan a barbár a legerősebb, de csak utánam. De szerintem az a konzervdobozba zárt Darth Vader. De Chuck Norris előtt minden erő meghajol xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!