Pipi22 kérdése:
A hörcsögöm matekokos?
Figyelt kérdés
a hörcsögöm megtanult összeadni számokat ez normális?2013. jún. 28. 18:23
2/6 A kérdező kommentje:
BERAKTAM NEKI EGY TÁBLÁT ÉS RÁIRTAM HOGY 1+1 ÉS KIMENTEM ÉS FÉL ÓRA MULVA MEG BEJÖTTEM ÉS OTT VOLT A TÁBLÁN HOGY 2 :oo
2013. jún. 28. 18:45
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy anyukád írta oda, mert azt hitte, hogy neki raktad oda a táblát, hogy gyakoroljon a pótvizsgára, hátha most átmegy másodikba.
5/6 anonim válasza:
Szerintem te reggel betettél egy papírt a hörcsöglakba az alábbi felirattal:
1+1=2
Majd visszaaludtál fél órára, de közben minderről elfeledkeztél, és mikor fölkeltél azt hitted, hogy a hörcsög írta oda. :))))
Ez olyan vicces volt, hogy jó lennék elméletgyárosnak. Minden nap lenne a tévében a híradó végén egy "Új Elméletet találtak ki" hír! :D
6/6 A kérdező kommentje:
de.de aznap egyedül voltam otthon szerintem ő irta oda
2013. jún. 29. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!