Tudtok égő ciki sztorikat mondani ami veletek vagy ismerősötökkel történt meg?
#3 vagyok
Ma találtam meg trollfacen a válaszom :D de rég volt már.
Most láttam én is [link]
Szóval a barátnőm indult haza én még öltöztem át, hogy hazakisérjem ahogy vettem fel a pólót beleakadt a kezem és picitt megerőltettem magam, hogy tovább menjen a kezem és akkor mint az orosz 5 szólós kézigránát.. hát égő volt pont velem szemben űlt majd kidőlt a röhögéstől...
2.os voltam amikor délután az osztállyal kimentünk a játszótérre. Már vagy egy órája játszottunk, amikor egyszercsak egy óriási hasgörcs tört rám es befostam. Természetesen fehér nadrágban voltam és a tanárnő odaállított egy fához háttal majd egyedül kellett visszamennem a suliba átöltözni.. A mai napig emlékszem, hogy próbáltam a fal mellett sasszézni összeszart gatyával..
A másik sztori 3 napja történt. Barátnőim itt voltak és beszélgettünk meg hülyéskedtünk. Fetrengtünk az ágyon és az egyik lány át akart nyúlni rajtam a chipses zacskóért és közben én annyira röhögtem valamin hogy fejen fingtam. Most ezek jutnak eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!