Van vicces storytok amikor irtora ratok tort a hasmenes?
Figyelt kérdés
Ram egyszer nyaralason tort ram egy nagyon durva hasmenes. Bent voltam a tengerbe de ez egy olyan strand volt ami sziklas volt tehat semmi retyo meg semmi viszont rengeteg ember. Durr hirtelen ramjott kimasztam a vizbol osszeszoritott seggel es kerestem valami helyet. Talaltan egy elhagyatott sint amin nem jart vonat. Volt mellette szalagkorlat is gondoltam oda tolom. Leguggoltam puff mar csattant is a betonon aztan jott egy horvat apuka a fiaval aztan lattak hogy epp ott sz@rok szoval nagyon illedelmesen megfordultak es megvartak mig vegeztem....:DD2013. jún. 26. 15:23
1/5 anonim válasza:
Én azon szoktam beszarni, hogy magyar embereknek nem vicces, hanem gusztustalan storyjuk van sztori, még inkább történetük. Egy fél mondatot nem tudnak hiba nélkül leírni. Ez elég nagy szar.
2/5 anonim válasza:
Azt monta nekem egyszer egy fiu hogy Emma te sexibb vagy mint a macskanö te egy igazi cica vagy ere egyszer csak a semibol meg jelnik Aranka azal hogy menjünk egereszni mire en macska vagyok de nem a csacska ere akor nem kapsz sütit én meg egy macskanö nek tenieekel a köttelséget de en bocs diéttán vagyok kerd meg az iker tesomat 2 északert szívesen megtené erre más nap Aranka a balagáson Emma nem tuddom levakarni a tesodat én meg er he az egerek az en gondom volt a tesom a tiéd.
3/5 anonim válasza:
Még kicsi voltam.Rámjött a hasmenés.Futottam a folyosón és-nem tudom,milyen meggondolásból-letoltam a gatyámat.Csöpögött a kaka a folyosókőre,a Wc kőre,mire ráültem a WC-re.Anyukám meg belelépett.
De volt már olyan is,hogy játszottam a gépen,erre bumm,besz.artam.Futottam a wc-re,letoltam a gatyám és a wc-kagyló eleje tiszta szar lett.
De van egy másik,az nem hasmenés,de kakilással kapcsolatos.Itt volt egy barátom,én elmentem kakilni.Nem tudom,hogyan de a pólom hátának az alja kakis lett.Én beledobtam a szennyesbe a kakis pólót.Titokban ki kellett cserélnem.
4/5 anonim válasza:
kiránduláson ételmérgezést kaptam és összefostam az ágyat is...aztán beb.a.sz.t.a.m és jól lettem...14 voltam...5 éve
5/5 anonim válasza:
Fater 70 plusszos és néha elkapja rendesen a visító fosás. Egyszer csak a kert közepén abbahagyta a kaszálást, majd futott a kerti budihoz és közben a hasát és a seggét fogta és mondta hogy "Juj, már megy a fingás...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!