Most akkor halotta vagy nem halotta?
Figyelt kérdés
öreganyám állandóan pampog nekem h halottam h nem köszöntél az xy-nak. Én nem láttam őt ezért nem köszöntem,.de ha xy látott miért nem köszönt ő? azért mert ő az idősebb? És egyébként is,ha nem köszöntem,azt h halotta?2009. okt. 13. 00:39
2/5 anonim válasza:
halotta? a másik "L" betű az évek során "elkorcsosult" vagy mi :D
3/5 anonim válasza:
Illet volna,hogy TE köszönj egy idősebbnek,akit ismersz,nem neki kellene köszönni neked.Ezzel megsértetted az illetőt.Nagymamádnak ő tette ezt szóvá,vagyis tőle hallotta,hogy nem köszöntél,nem pedig a saját fülével.
4/5 A kérdező kommentje:
de ha egyszer nem vettem észre? akkor hogyan köszönjek? és ha ő látott meg nem tetszik neki h nem köszöntem,miért nem köszönt rám?
2009. okt. 13. 12:12
5/5 anonim válasza:
Azért nem hallotta, mert neki 2 füle van, te pedig csak az egyik fülébe akartál köszönni. Halotta, nem halotta, ez itt a kérdés?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!