Hogyan szeretkeznek a vámpírok?
Ez úgy hangzik,mintha az embereket többre becsülnéd.
Guilty
A félelemhez is lehet vonzódni..megmagyarázhatatlan erővel vonzzunk magukhoz.Az emberek sem értik..ezért menekülnek tőlünk,vagy nagyon vágynak arra,hogy a jelenlétünkben lehessenek,mégha ezért árat is kell fizetniük...
Guilty
A befolyás kupecek,a kísértők,vagyis a vámpírok közelében.Sok néven ismernek minket,de ha tudnák mit jelent vámpírnak lenni,menekülnének.
Guilty
Azért mert aki úgydönt,hogy vámpír akar lenni,azt a végső másodpercben félelem keríti be.Vagy elmenekül,vagy az ijedtségtől megdermed..de akkor már késő.Az ijeneket nem teszem azzá ami vagyok...mert nemtudnak együtt élni a sovárgás gondolatával.
Guilty
Egy Malkavita volt,aki megváltoztatta az..egész életem.Gimnazista voltam,amikor találkoztam vele.Gyönyörű lány volt.Éreztem,hogy vonzóbb,mint a többi.Elég ennyi..
Guilty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!