Esik az eső? Tök jó miih? Ííííííííííííí sztem naon kúúúl mert itt esíííííík!
Figyelt kérdés
14/L2009. okt. 12. 17:26
1/19 anonim válasza:
Nálunk is :D És szeretem ha esik (:
16F / XII ker
2/19 anonim válasza:
Jajj igen nagyon jó, hogy esik, kocsival kellett suliba mennem, motort má hanyagolhatom asszem...
3/19 anonim válasza:
Nem jó :D Mert nem tudok motorozniiiiiiiii! :D
4/19 anonim válasza:
Menj ki, fuss két kört a ház körül, és utána ismét tedd fel magadnak is a kérdést, hogy jó -e!
Mert bentről lehet, h jó, de én most értem haza, és hidd el, hogy nem, nagyon nem kúúúl.
5/19 anonim válasza:
Nem jó, nem "kúúúl". Hideg és nedves és csúszik és blőő. Begöndörödik a hajam, lefolyik a sminkem, elcsúszok a buszon a víztől. Ráadásul meg is fázom.
6/19 anonim válasza:
ma 17:47 vagyok. Amúgy valaki magyarázza már meg nekem, hogy miért lett ebben a korban ilyen hatalmas divat imádni az esőt?! Félreértés ne essék, én is csak 15 vagyok... De nem értem, komolyan nem.
7/19 anonim válasza:
első vagyok...én nekem semmi bajom vele, ellentétben ahogy azt mindneki teszi... ma már minden fiatalnak egy kis esőtől láza lesz, és otthon marad hetekig, mert ilyen az immunrendszerük..
8/19 anonim válasza:
Mindenki ilyen cukorból van? ("elfolyik a sminkem") JAAAJ
eső nem árt...
9/19 anonim válasza:
Én is szeretem az esőt. És egyszer úgy kipróbálnám, milyen lehet esőben sétálni esernyő nélkül.
Nem tudom, amikor be van borúlva, és zuhog, akkor kinnt van egy sajátos, szinte megmagyarázhatatlan légtér.:D
Nem kell tárgyilagosra venni a dolgot, és akkor máris máshogy fogod megélni a borús napokat.:P
14/L
10/19 anonim válasza:
Nálunk szakad az eső.
Meg én is mindjárt megszakadok XD
Pest megye:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!