Felvettem egy kötött pólót. Nagyongáz?
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 15:39
2/10 A kérdező kommentje:
de az osztálytársaim azt mondják,hogy nagyon ciki,mert ők még miniszoknyában járnak és épp csak melltartóban.Kabát nélkül.
2009. okt. 10. 15:47
3/10 anonim válasza:
Ne foglalkozzál velük!az a gáz ahogy ők öltözködnek!
5/10 A kérdező kommentje:
és még azt is mondták,hogy csak én vagyok még szűz az osztályból. Az rossz? (1.o.)
2009. okt. 10. 15:52
6/10 anonim válasza:
Még bőven ráérsz! 15 évesen.. elég baj hogy ilyeneket mondanak az nem ciki ha valaki szűz 15 éves létére..
8/10 anonim válasza:
uristeenh..dehhhh gázcsish vagyhhh :S
ésh mégh szűzcsih is vagy?
extrah cikikeh :S:S
bujcsizz elh..teh holh élszh?..kih mercsizelh mencsiznih igyh ah utc.csirah?fujcsiih:S:S:S:S:S
énh márh lassanh bugycsiba meg melltartcsibah járcsizokh teh megh nagymamcsinakh öltcsizelh?
váltcsizz megh...
(ezzel 5percig ba.szogatam..akinek le kell forditani magyarra az szoljon:D:D:D:D)
9/10 anonim válasza:
Eléggé.
hA FÁZOL Xd
am miért van a humorban?
10/10 A kérdező kommentje:
A tanitónéni is utál már,mert mindig neki panaszkodok,ha csúfolnak.
2009. okt. 10. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!