Szeretnél ellenkező nemű lenni? Miért?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 23:32
1/12 anonim válasza:
igen mert a pasikat sosem nézik le azért, ha több nővel vannak, de lányok mekkora egy k.rvák ha már két pasival volta együtt!
ezért...
2/12 anonim válasza:
en pasi akkarok lenni mert meleg vok....
3/12 anonim válasza:
nekem csak akkor fordul meg a fejembe h dejó lenne pasinak lenni amikor utcán vagyok és már nagyon kell pisilnem :D
4/12 anonim válasza:
max 1-2 órára, hogy megértsem a gondolkodásukat!
5/12 anonim válasza:
nem akarok nő lenni
de ha az lennék leszbikus lennék ^^
6/12 anonim válasza:
ÉN pasi akarok lenni! a pasim meg nö legyen!
hogy jol seggbe kurjam a farkammal és fájdalmat okozzak neki én is! Xd L/25
7/12 ashyn válasza:
én is lennék nő szivesen..de csak addig amig megismerem a női orgazmus érzését...kivi vok h milyen,és h mennyivelkülönbözik a mi érzéseinktől:D..csak ennyire lennék nő,több idöt nem töltenék el nőként:D
8/12 anonim válasza:
nö lenék és pucéran járkálnék minden hova de csak egy napra lenéka z tán másnap megnézném magam a fokuszba vagy valami gec.ibe xd meg nézegetném magam a tükörbe ijenek basznék össze vissza azért modjával és szivatnáma haverjaim xd
10/12 anonim válasza:
Nagyon szeretnék fiú lenni, de sztem homokos lennék :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!