Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Segítség! Már 3 hónapja ülök...

Segítség! Már 3 hónapja ülök a kocsiban, mert kaptam egy sms-t, hogy ne hagyjam el a gépjárművemet. Mit tegyek? :/

Figyelt kérdés
Március 15-én éppen a garázsban szálltam be a kocsimba, mikor kaptam egy sms-t, hogy ne hagyjam el a gépjárművemet, ha elfogy az üzemanyagom akkor szálljak át másik kocsiba. A benzinem már rég elfogyott, de nincsen a közelben senkinek se autója csak a Gazsiéknak egy jaguáruk, de Ők nem hiszem, hogy örülnének neki, ha összepiszkítanám a vadi új üléshuzatot. Szerencse éppen előtte volt a bnőm bevásárolni, így volt élelem és víz, de hamarosan elfogy. Mit csináljak? :(

2013. jún. 11. 00:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Na, kimosott már a víz a kocsiból, vagy még mindig ott gubbasztasz?

Szerintem máskor ne higgy a BM SMS-eknek!

Jó úton jársz a mumifikálódás felé! Már csak pár száz év, és mindenki téged fog csodálni!

Te leszel Pintér Sanyi bátyád egyetlen "maradandó műve"!

Azért ez karrier...:)

2013. jún. 15. 08:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Most elő ne gyere a hűvös garázsból, mert kánikulariadó van. Ne aggódj, majd mi, a hozzászólók időben tájékoztatunk minden katasztrófahelyzetről. Hidd el, hogy gyorsabbak leszünk, mint a Pintér stábja. :)
2013. jún. 19. 18:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálam is ez a helyzet,csak én az anyóssal szorultam be egy kocsiba.Pechemre elhozta az összes Demjén kaziját,így már 3. hónapja hallgatom a "Sajtból van a Hold-at.Ráadásul május környékén beragadt a kazetta így már nagyjából 1 hónapja megállás nélkül megy.

Az anyós se semmi.Unalmában elkezdte sorolni hogy mik a hibáim ezért depressziós is lettem.

Valaki segítsen!

2013. jún. 22. 17:08
 14/18 anonim ***** válasza:

13-as: nem vagy valami szerencsés, de lehet hogy tudok rajtad segíteni: hány éves az Anyós? Mennyit szánsz az akcióra? Jó lesz Király Linda kazi?:)

Írj, aztán várhatod a Megváltót:)))

2013. jún. 22. 19:33
 15/18 anonim válasza:

Nincs mese, ha ők azt mondták, ne hagyd el a gépjárművet, nem hagyod el b*zdmeg.

Ne hagyd el, hisz szeret téged. :(

2013. jún. 23. 00:41
 16/18 anonim válasza:
100%
Szerintem ha lovagoló macskakutyák megsértődnek ha a kocsiból kiszállsz az anyósodba,akkor a szőkehajú nőknek ötven ember előtt lett székletük mert a macskahajú kutyafülek az igazat mondó hazugot berúgatja a kapuba ötven üveg sörrel.
2013. okt. 5. 15:57
 17/18 anonim ***** válasza:
úúúúú tudom!!!!!! rakd töltőre a laptopod.... Tök durva h épp nálad volt :DD UI.: van a kocsiban konnektor? mert akkor szivacs ha megráz Z:
2013. okt. 29. 23:17
 18/18 anonim válasza:
ezhülyeeeeeeeeeeeeeee:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
2013. okt. 30. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!