Segítség! Már 3 hónapja ülök a kocsiban, mert kaptam egy sms-t, hogy ne hagyjam el a gépjárművemet. Mit tegyek? :/
Na, kimosott már a víz a kocsiból, vagy még mindig ott gubbasztasz?
Szerintem máskor ne higgy a BM SMS-eknek!
Jó úton jársz a mumifikálódás felé! Már csak pár száz év, és mindenki téged fog csodálni!
Te leszel Pintér Sanyi bátyád egyetlen "maradandó műve"!
Azért ez karrier...:)
Hát nálam is ez a helyzet,csak én az anyóssal szorultam be egy kocsiba.Pechemre elhozta az összes Demjén kaziját,így már 3. hónapja hallgatom a "Sajtból van a Hold-at.Ráadásul május környékén beragadt a kazetta így már nagyjából 1 hónapja megállás nélkül megy.
Az anyós se semmi.Unalmában elkezdte sorolni hogy mik a hibáim ezért depressziós is lettem.
Valaki segítsen!
13-as: nem vagy valami szerencsés, de lehet hogy tudok rajtad segíteni: hány éves az Anyós? Mennyit szánsz az akcióra? Jó lesz Király Linda kazi?:)
Írj, aztán várhatod a Megváltót:)))
Nincs mese, ha ők azt mondták, ne hagyd el a gépjárművet, nem hagyod el b*zdmeg.
Ne hagyd el, hisz szeret téged. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!